7 kevään 2020 suosituinta muotisuuntausta

7 KEVÄÄN 2020 SUOSITUINTA MUOTISUUNTAUSTA

Kaunis nainen

Kevään 2020 muoti henkii rohkeita kokeiluja ja muutosta. On aika kuoriutua talven paksuista tummista vaatteista ja päästää väri pukeutumiseen. Monet muotisuunnittelijat ovat suunnitelleet tälle keväälle trendikkäitä avoimia ja lyhyitä vaatekokonaisuuksia. Kevään sana onkin muodikkuus ja rentous.

Värit

Kevään vaateväreistä löytyy kirkas punainen, erilaiset sinisen ja turkoosin värit, keltainen ja tumma vihreä. Sadonkorjuun värit alkavat näkyä katukuvassa säiden lämpenemisen myötä. Perusvärit pysyvät muodissa myös keväällä 2020. Myös erilaiset kukkakuviot ja ruutukuviot vaatteissa kuuluvat kevääseen 2020. 

Korsetit

Uusimpana muotisuuntauksena kevääseen 2020 ovat korsetit, jotka puetaan erilaisten paitojen ja mekkojen päälle. Korseteilla ei kuitenkaan ole tarkoitus kohtuuttomasti korostaa vyötäröä vaan antaa asukokonaisuudelle ryhtiä. Korsetti voidaan kiinnittää nauhoilla, napeilla tai niiteillä.

Housut

Housujen malli vaihtuu vuodenajan mukaan. Toisinaan ovat muodissa tiukat housut, mutta tämän kevään trendi on löysemmät housut. Housuissa kevään väreiksi suositellaan pastellin sävyjä sekä muodikkaita ja kirkkaita värejä. Tyyliltään housuissa on keväällä 2020 leveämmät ja pidemmät lahkeet, kuin aiempina vuosina. Pukeutumalla housuihin, voit korostaa vyötäröä laittamalla paidan housujen sisälle. 

Mekot

Pitsiä pidetään naisellisena ja se onkin jälleen muodissa tämän kevään pukeutumisessa. Puhtaan valkoiset pitsimekot ovat kevään 2020 mega trendi. Mekot tuovat esille naisellisuutta, jota entisestään korostavat käyrät ja kuviot mekoissa.

Toinen suuntaus mekoissa on väljät mekot sekä pitkät mekot. Kevään mekoissa korostuvat paljaat hartiat ja olkapäät.

Kevään mekkovalikoima onkin laaja ja sieltä löytyy varmasti jokaiselle itseä miellyttävä vaihtoehto. Muodikkaat mekot sopivat erittäin hyvin myös vaativaan liike-elämän pukeutumiseen. Iltapukuja on täydennetty strasseilla ja kristalleilla. Koruompeleet ja applikoinnit viimeistelevät kevään 2020 tyylikkäät iltapuvut.

Takit

Takkien muotisuuntaus keväällä 2020 on hyvin samansuuntainen, kuin aiempinakin vuosina. Uusia tuulia takkeihin tuo kuitenkin käytännölliset ja epätavalliset leikkaukset. Naisellinen, klassinen ja minimalistinen tyyli palaa kevään 2020 takkimuotiin. 2-puoliset takit palaavat muotiin keväällä. Turkit ja untuvatakit näkyvät myös tämän kevään muotisuuntauksissa. Myös nahkatakit alkavat tekemään paluutaan katukuvaan.

Hiukset

Hiusmuoti keväällä 2020 tuo pinnalle romanttisuuden. Naiselliset laineet hiuksissa ja pinnit ohimolla ja kauniisti viimeistellyt kiharat tuovat halutun lopputuloksen. Poninhännät kuuluvat kevään rentoon hiusmuotiin ja niissä korostuu se, että hiuksista osa jätetään vapaiksi. Myös tiukat ponnarit säilyttävät paikkansa muodissa. Suuret ja näyttävät letit palaavat keväällä muotiin ja tyylikkäät kalanruotoletit ovatkin kevään sana. Korkkiruuvikiharat tuovat dramaattisuutta kampauksiin 80-luvun tyyliin. Kevään morsiuskampaukset nutturoineen viimeistellään puutarhakukilla ja auki jätettävät hiukset koristeellisilla pinneillä. Kampauksia teetetään entistä enemmän kampaajalla ja aika kannattaakin varata hyvissä ajoin varsinkin, jos olet aikeissa osallistua juhliin, joihin haluat varmasti onnistuneen kampauksen. Kampaajat saattavat tehdä myös harjoituskampauksen etukäteen varsinkin, jos et ole täysin varma millaisen kampauksen haluat. 

Asusteet ja korut

Erilaiset hiushuivit, hatut, pinnit ja kukat viimeistelevät kevään 2020 tyylin. Pinneistä valitan näyttäviä ja hiukset kiinnitetään niillä pitkälle sivuun. Erilaiset ja näyttävät pinnit ovatkin syrjäyttäneet perinteiset pinnit ja nyt on muodikasta käyttää näyttäviä pinnejä hiusten laitossa. Napakorut ovat yksi suosituimmista kevään 2020 trendeistä. Napakorujen valikoima on kasvanut valtavasti viime vuosina ja uutuuksia tulee jatkuvasti lisää. Helpoimmin löydät uusimmat napakorut netistä. Näyttävät rannekorut tuovat osaltaan lisää tyyliä ja näyttävyyttä pukeutumiseen. Kaulakoruissa hillityt ja naiselliset korut ovat kevään 2020 sana. 

Kevään 2020 muotiin alkaa pikku hiljaa palaamaan tyylit 1980- ja 1990-luvuilta. Jos sinulla on ollut kaapissa säästössä vaatteita menneiltä vuosikymmeniltä, niin on aika ottaa ne esille. Monesti pienillä muutoksilla saat päivitettyä vaatekaapin aarteet uusiksi ja muodikkaiksi. Monet käsityöliikkeet myyvät valmiita pitsinauhoja ja erilaisia koristeita, joita taidokkaasti ompelemalla vaatteisiisi saat niihin täysin uuden tyylin. Netti on myös pullollaan mitä ihanimpia ideoita toteuttaa kevään 2020 muotisuuntauksia. Kevään muotityylin mukaisesti paidat ovat lyhyempiä, kuin aikaisempina vuosina ja siitä syystä napakorut tulevat näkymään huomattavasti aiempaa enemmän tänä keväänä ja kesänä. Monet liikkeet tarjoavat napakorujen asennusta ja napakorusta löytyykin erinomaisia tarjouksia. Helpoimmalla näet suurimman napakoruvalikoiman netistä ja pääset samalla vertailemaan myös hintoja. Googleen kannattaakin kirjoittaa ”napakorut netistä” niin saat nähdäksesi sivu toisensa jälkeen toinen toistaan kauniimpia napakoruja.