KAUNEUSHOITOLAT

HELSINKI

Glory for You Spa Salonki

Glory for You Spa Salonki

Kauneushoitola- ja kosmetologipalvelumme on tarkoitettu kaiken ikäisille naisille ja miehille. Glory for you -tiimimme koostuu kauneus- ja hyvinvointialojen asiantuntijoista, joiden käsissä saat turvallisesti levähtää ja rentoutua arjen keskellä.

Aukioloajat
ma-pe 10-20
la 9-18

Runeberginkatu 4 B, 00100 Helsinki
045 841 4242

Living Day Spa logo

Living Day Spa

Kiireettömyyden tunne. Viivähtäminen hetkessä, kosketuksessa, tuoksussa. Läsnäoloa, hemmotteluhetkiä ja uutta energiaa. Ammattitaitoista apua ja ratkaisuja ihosi ongelmiin. Ylellinen, lämminhenkinen boutique kauneushoitola Helsingin ytimessä. Oma levähdyspaikkasi arjessa, silloin kun sitä tarvitset. Living Day Spa, olemme täällä sinua varten.

Aukioloajat
ma-ke 10-21
to 11-21
pe 11-21
la 10-18

Yrjönkatu 28, 00100 Helsinki
020 778 9833

Blue Lagoon logo

Kauneushoitola Blue Lagoon

Haluamme tarjota asiakkaillemme aina ajankohtaisia, yksilöllisiä ja laadukkaita kauneudenhoitopalveluita, joissa on hyödynnetty viimeisintä testattua teknologiaa.

Aukioloajat
ma-ke 7.30-21
la 9-18
su 12-18

Kampin keskus 5. krs / Kortteli / Urho Kekkosen katu 1, 00100 Helsinki
044 0411 622

rebel_logo

REBEL Helsinki

REBEL Helsinki on esteettiseen kauneuden -ja ihonhoitoon erikoistunut hoitola, joka tarjoaa tehokkaita ja laadukkaita hoitoja ihon kunnon parantamiseen sekä ikääntymisen merkkien vähentämiseen.

Aukioloajat
ma 10-16
ti-pe 10-18

Fabianinkatu 4 b 15, 00130 Helsinki (3. kerros)
0407771207

Kauneushoitola Denova

Kauneushoitola Denova

Rauhallinen ja viihtyisä kauneushoitolamme Denova sijaitsee Helsingin keskustassa. Tarjoamme monipuolisen hoitovalikoiman, johon kuuluu mm. kasvohoitoja, manikyyrejä, pedikyyrejä sekä hierontoja. Lisäksi poistamme karvat sokeroinnilla ja teemme kestovärjäyksiä ja ripsipidennyksiä.

Aukioloajat
ma-pe 9-18

Itämerenkatu 8, 00180 Helsinki
040 726 0011

Kauneushoitola L-Beauty

Kauneushoitola L-Beauty

Kauneushoitolastamme saat laajan valikoiman ammattitaitoisia kauneuspalveluita, kuten ripsienpidennykset, kasvohoidot, erikoiskasvohoidot, jalkahoidot, karvanpoistot ja kestovärjäykset. Tuomme maahan australialaista mineraalikosmetiikkasarjaa Eco Minerals.

Aukioloajat
ma-pe 10-18
la sopimuksen mukaan
su sopimuksen mukaan

Vuorikatu 6, 00100 Helsinki
040 9351559

Kauneuskeskus Kristalli logo

Kauneuskeskus Kristalli

Palvelemme sinua neljän hoitolan Helsingin ydinkeskustasta saakka Ylläksen kauniiseen tunturimaisemaan.Koulutetut SKY-Kosmetologimme ovat ihonhoidon ammattilaisia ja auttavat sinua valitsemaan ihollesi sopivan hoidon laajasta palveluvalikoimastamme.Arvostamme jokaista asiakastamme ja otamme hoidoissa huomioon asiakkaamme ihon tämänhetkisen kunnon ja yksilöllisyyden. Suunnittelemme jokaisen kasvohoidon paikan päällä nähtyämme ihosi, jotta voimme tarjota sinulle parhaita mahdollisia tuloksia.

Aukioloajat
Olemme avoinna joustavasti sopimuksen mukaan, aamusta iltamyöhään.

Ruoholahdenkatu 14 00180, Helsinki
040 8200 184

Kauneushoitola Hilla

Kauneushoitola Hilla

Tervetuloa metsäretkelle! Käytämme hoidoissa korkealuokkaisia, luonnollisia, suomalaisia tuotteita, joilla saat ratkaisuja ihosi hoitamiseen: olemme erikoistuneet varsinkin herkän ihon hoitoon ja anti-age hoitoihin. Meillä on paljon kokemusta myös haastavista iho-ongelmista kuten aknesta, rosaceasta, suunympärysihottumasta ja couperosasta. Kaikki tuotteemme ovat ekologisia, vegaanisia ja eläinkokeettomia.

Aukioloajat
ma-su sopimuksen mukaan

Hietalahdenkatu 4, 00180 Helsinki
045 132 0883

Kauneuskeskus Fenix

Kauneuskeskus Fenix

Kun Marjo Fischer ja Heidi Vuorela perustivat Kauneuskeskus Fenixin vuonna 2005, heille oli alusta asti selvää, että heidän työnsä pääpaino on käsityössä ja ihmisten välisessä kosketuksessa eikä niinkään laitteissa ja teknologiassa. He halusivat tarjota perinteisten hoitojen lisäksi myös uutuuksia ja harvinaisuuksia – hoitolan olevan kaupunkilaisten keidas, jossa hoitojen tulokset ovat välittömästi käsin kosketeltavissa.

Aukioloajat
ma-pe 8-21
la 8-14

Kalevankatu 11, 00100 Helsinki
050 595 7979

SENSES SKIN CARE CENTER

SENSES SKIN CARE CENTER

Senses Skin Care Center on pieni ja tunnelmallinen kauneushoitola Helsingin keskustassa. Räätälöimme kaikki hoidot ihon, mielen ja kehon tarpeet kokonaisvaltaisesti huomioiden. Rentouttavat hoidot takaa ammattitaitoiset ja koulutetut hoitajamme yhdistettynä puhtaisiin raaka-aineisiin, vanhojen kansojen viisauksiin sekä innovatiiviseen huipputeknologiaan.

Aukioloajat
ma-pe 10-18
la 10-15

Sanomatalo 2. kerros, Helsinki
050 343 0781


Kun haluat hemmotella itseäsi tai osoittaa, kuinka paljon välität lähimmäisestäsi, osta kauneushoito! Kauneushoitolassa tarjotaan erilaisia palveluja, joissa puhdistetaan, ravitaan ja kiinteytetään ihoa. Erilaisten kasvo- ja vartalohoitojen lisäksi kauneushoitoloiden iloiset ja palvelualttiit ammattilaiset tarjoavat myös rentouttavia hierontoja, pedikyyrejä, manikyyrejä ja jalkahoitoja. Kauneushoitolasta lähtee aina kuin uutena ihmisenä, sillä alan ammattilaiset saavat ihon terveeksi ja nuorekkaaksi. 

Lisäksi kauneushoitolan viihtyisä ja rentouttava ilmapiiri laskee stressiä ja saa paremmalle tuulelle. Kuukausittaiset tai parin viikon välein tapahtuvat visiitit kauneushoitolassa antavat aikuiselle naiselle sitä kuuluisaa omaa aikaa ja auttavat lataamaan akkuja, jotta jaksaisi taas selvitä arjesta. Kiireisen uranaisen kannattaa harkita ripsien kestotaivutusta ja kulmien sekä ripsien kestovärjäystä, sillä näin arkiaamuihin kuuluvasta laittautumisesta selviää paljon nopeammin. Ultraääni- ja muut kasvohoidot saavat ihon niin hyvään kuntoon, ettei meikkipohjaakaan välttämättä tarvita. Sokerointi pitää ihokarvat poissa pitkän aikaa.